Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Blogg om trähantverk, linoljefärg, byggnadsvård, leksaker i trä och livet som skapande människa på landet.

Produktion

Helena Ilke

 

Jag har skaffat mig en egen putsskiva - lyckan är stor! Igår premiärkörde jag den och spottade ur mig 70 trädelstenar. Arbetsmiljön är inte den bästa dock då jag håller till i oisolerat garage, eller tja, i princip utomhus, eftersom jag står i garagedörren för att få ljus och luft! Men jag letar efter en varm lokal och har kanske något på gång i grannarnas källare.

Snart kan ni se fram emot påfyllning av trädelstenar på Himnaverket, och även lite helt nya produkter! Förhoppningsvis kommer jag även finnas hos några andra återförsäljare framöver - förhandling pågår! :-)