Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Blogg om trähantverk, linoljefärg, byggnadsvård, leksaker i trä och livet som skapande människa på landet.

Podcasttips: Hantverket med Ida Gerdemark och Mattias Karlsson

Helena Ilke

Den här veckan har fått en underbart start då jag äntligen lyckats få in min slipmaskin i värmen i en verkstad - en viktig milstolpe som jag drömt om sedan jag slutade plugga för 1,5 år sedan. Efter att ha provslipat ett gäng trädelstenar är jag tillbaka i ateljén för lite bokföring, dock i gott sällskap. jag lyssnar nämligen på första avsnittet av Ida Gerdemarks och Mattias Karlssons podcast Hantverket. De pratar om hantverk ur fysiskt, kreativt och filosofiskt perspektiv och det låter lovande!

Ida har dessutom designat min finfina hemsida - så in och lyssna, och kika in i hennes webbutik också. Ni som bor i Uppland/Sörmland tycker jag dessutom ska boka en plats på en av hennes flätworkshops.