Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Leksaker

Giftfria barnleksaker i trä. Byggbara och greppvänliga klossar i form av trädelstenar som sätter igång barnets fantasi. Badbåtar i trä behandlade med linoljevax.

DSC_4695.JPG

LEKSAKER

Min vision när jag tillverkar leksaker är att skapa ting som ger barnen en tidig upplevelse av riktigt hantverk och äkta material. Det är också viktigt för mig att leksakerna inte regisserar barnens lek utan ger utrymme för fri lek och fantasi.

Trädelstenarna är inte bara träklossar för de allra minsta barnen. De blir även kungens juveler, rövardotterns skatt, fågelmammans ägg, bagarens bullar, häxans giftiga äpplen, racerförarens koner, trollkarlens balanstrick, ja de följer med i leken så långt fantasin sträcker sig.

Min idé är att trädelstenarna inte bara ersätter en annan leksak i lekrummet, utan kanske tio eller tjugo leksaker, och därmed lämnar mer utrymme för lek, skratt och möten mellan både barn och vuxna.

Förutom trädelstenarna finns just nu även badbåtar i trä i sortimentet. De är behandlade med linoljevax, och så länge de får ligga luftigt mellan baden håller de för evigt och är både lek och tuggvänliga.